About

Hi!
Wat leuk dat je ons hebt gevonden en geïnteresseerd ben in mijn Bowtique! Na mijn zoektocht voor niet tuttig, niet te veel kleur, niet zo standaard, heb ik in 2017 besloten om de haarspeldjes voor mijn dochter zelf te maken. Wat ooit aan de keukentafel als hobby begon, is nu uitgegroeid naar een bedrijf met meer dan 30 verkooppunten in het binnen en buitenland, hoe geweldig is dat!

By Mev is vernoemd nar mijn dochter Meva en ondanks ik de keukentafel allang uitgegroeid ben, blijf ik lekker dicht bij het gezin en werk ik vanuit huis.

Alle strikjes en haarbandjes worden nog altijd door mij gemaakt en genaaid. Elk seizoen kies ik leersoorten en stoffen  zorgvuldig uit om een prachtige collectie klaar te maken. Wie kent onze signature Bow Meva niet ( metallic middenstuk)  of de hard headbands die zo ontzettend goed is ontvangen.

Mocht je nog vragen hebben over bepaalde kleuren, vormen, maten of vind je het gewoon leuk om een foto te sturen.

Dan mag je mij altijd mailen of een berichtje op Instagram sturen. Ik denk graag met je mee over je bestelling en kijk uit naar klanten foto’s! Uiteraard ga ik hier zorgvuldig mee om en zonder toestemming zal dit nooit gedeeld worden.

Ik ben zo ontzettend dankbaar voor alle bestellingen die ik afgelopen jaren heb mogen maken. Bedankt voor je steun en vertouwen in mijn Bowtique!

Liefs, Fatma

Happy Birthday!

We are celebrating our 7th Birthday!
Use Promocde “Hooray10” and save 10% off

Promo ends 16 of May 2024