Algemene
voorwaarden

Dit zijn onze algemene voorwaarden. Deze zijn, samen met de verwijzingen die ze bevatten, van toepassing op elke overeenkomst die wij, By Mev Bowtique, met u sluiten. Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet met ons contact te zoeken via info@bymev.nl. 
By Mev Bowtique behoudt zich te allen tijde het recht om de voorwaarden en de inhoud van de website te wijzigen en/ of aan te vullen. In het bijzonder wanneer dat op grond van (wettelijke) voorschriften noodzakelijk is.

E-mail: info@bymev.nl
KvK:
74024485

 

Wij verkopen haaraccessoires met o.a. haarbandjes, haarstrikjes , scrunchies en hardheadbands.

De overeenkomst komt tot stand op het moment dat u via de webwinkel van By Mev Bowtique een definitieve bestelling plaatst. Wij hanteren een minimumorderbedrag van €20 exc verzendkosten. Na uw bestelling ontvangt u een bevestiging. Bij het plaatsen van uw bestelling dient u zelf zorg te dragen voor het vermelden van het juiste afleveradres. Mocht het artikel onverhoopt niet meer voorradig zijn en/of de levertijd dusdanig afwijken van de aangegeven (actuele) levertijd, dan stellen wij u hiervan uiterlijk binnen drie werkdagen op de hoogte per e-mail. Mocht het artikel onverhoopt niet meer leverbaar of uitverkocht zijn, dan zal de koopovereenkomst ontbonden worden door By Mev Bowtique. Eventuele betalingen worden in dit geval geretourneerd.

 
 

De genoemde prijzen voor de aangeboden producten zijn in Euro`s, exclusief 21% BTW en verpakkingen en exclusief  verzendkosten, tenzij anders aangegeven.

Betalingen:
Het te betalen bedrag betreft het volledige aankoopbedrag en de verzendkosten. De prijzen zijn onder voorbehoud van fouten. Bij uw bestelling dient u een keuze te maken uit de volgende drie betaalmogelijkheden:
•         Betaling via iDeal.

  •         Betaling via Ban Contant
  • Betaling per bank/giro, voorafgaand over te maken op bankrekening NL53 INGB 0009 341136 t.n.v. By Mev Bowtique met vermelding van het door u verkregen ordernummer.

Na ontvangst van uw betaling worden de artikelen binnen de opgegeven levertijd vervaardigd, verzonden of afgeleverd via transport.

Zodra de betaling door ons ontvangen is, zullen wij zorg dragen voor de verzending van uw bestelling. Bijna ieder product wordt speciaal voor u met de hand gemaakt. Ons streven is om de producten binnen vier á vijf werkdagen te verzenden. In drukke periodes zoals Sinterklaas en Kerst kunnen levertijden afwijken. Als de bestelling vertraagd is, stellen wij u hiervan schriftelijk op de hoogte. Lukt dit onverhoopt niet, dan kunt u ons verzoeken om  of het bedrag dat u voor het product betaald hebt meteen terug te storten, of een vervangend product (van gelijke waarde) te sturen.

Alle bestellingen worden verzonden via PostNL. Wij verzenden alleen met Track & Trace code binnen  Nederland. Verzendkosten worden berekend met de tarieven van PostNL.

Voor  Nederland hanteren wij € 4,90 verzendkosten met Track & Trace code
Voor België hanteren wij € 7,50 verzendkosten zonder Track  & Trace code

Bestellingen (NL) boven €100,00 worden gratis verzonden met Track & Trace.

Uw bestelling zal met de uiterste zorg en in goede staat afgeleverd worden bij PostNL. Verzendingen zijn te allen tijde voor risico van de koper.
By Mev Bowtique is niet aansprakelijk voor vertraging van levertijden door PostNL, evenals het beschadigen of kwijtraken van uw zending

Al onze haaraccessoires worden met aandacht gemaakt, mocht een product toch niet naar wens zijn kan deze geretourneerd worden binnen 14 dagen vanaf levering. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar info@bymev.nl. Nadat u van ons een bevestiging hebt ontvangen, moet u het product binnen 14 dagen opsturen. Als wij het product hebben ontvangen, storten wij binnen 14 dagen het volledige aankoopbedrag terug . De kosten voor de retourzending komen voor uw rekening.

 
 
 

Wij geven 14 dagen garantie op alle haaraccessoires. Als het product bij normaal gebruik en binnen de garantietermijn kapot gaat, heeft u recht op een vervangend product. Het defecte product moet u dan naar ons sturen in de originele verpakking. De verzendkosten zijn voor uw rekening.

 

 

Voor de gevolgen van typefouten kan By Mev Bowtique  geen aansprakelijkheid nemen. Dit geldt eveneens voor eventuele programmeerfouten op de website.
Het is mogelijk dat een product afwijkt van de foto`s in de webshop, omdat alle producten met de hand worden gemaakt. Tevens kunnen de kleuren op foto’s op de website afwijken van de daadwerkelijke kleur.

By Mev Bowtique kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor schade of letsel, van welke aard ook, direct of indirect.

 
 
 

 

Als u een klacht heeft over de uitvoering van de overeenkomst, horen wij dat graag. Stuur uw klacht dan zo snel mogelijk (en zo volledig mogelijk omschreven) naar info@bymev.nl.  Wij zullen uw klacht zo snel mogelijk afhandelen, uiterlijk binnen zeven dagen nadat we uw klacht hebben ontvangen.

By Mev Bowtique kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor schade of letsel, van welke aard ook, direct of indirect.

 
 
 

 

Happy Birthday!

We are celebrating our 7th Birthday!
Use Promocde “Hooray10” and save 10% off

Promo ends 16 of May 2024